Mina fina datorhögtalare

Nu finns de på plats. Leveransen gick lillfort och nu ljuder ljuva toner i vårat hem Spotify är helt suveränt. För er som undrar vad jag har köpt så är det Harman Kardon Sound Sticks II
Super sexy Looking And sound just as good !!! Alltså både för funktionen och designen.







Vinter i Sandared

Nu är vintern här på allvar i Sandared och det snöar varje dag med följden att snötäcket och vallarna växter drastiskt. Clara tycker att det är rätt kul med vinter, men vi övriga börjar väl så smått tröttna på att inte kunna röra oss ute annat än på vägarna. Fritz och Morgan går varandra på nerverna och tål knappt att se varandra och det är slagsmål varenda dag. Det ska bli skönt när våren kommer!







Jag beslutade mig för att skotta av taket på huset. Inte för snötyngdens skull, taket är räknat för betydligt mycket mer snö, utan för att det är så himla kul att skotta snö... Nja, det var väl inte riktigt sant, men vad som är sant är att när snön börjar töa framöver så glider den ner och knäcker hängrännorna och det är en rätt tråkig och tidskrävande operation för att fixa det. I sann Claes-anda kommer här ett nördigt kuriosa: Snömängden på taket blir inte tyngre bara för att den töar. Regnar det så kan snön binda vatten och då ökar massan, men ganska lite i förhållande till den tyngd som redan ligger där.







Är man inte ute så är man som regel inne och då kan man passa på att äta mellanmål... Clara gillar att äta- Big time!




//C


RSS 2.0