Trappan blev som ny

Så var trappan finare och säkrare att gå i. Jag undrar hur vi ska få upp den fina soffan när den kommer ??



Snart kommer den härliga soffan


Alla hjärtansdags present

Jag köpte cult till Claes. Av Claes fick jag en bukett med härligt våriga tulpaner.

Baby C på nya äventyr

Vecka 10 kommer våra möbler som vi beställt från Berno i Vårgårda. I torsdags kom Claes hem med en ny Tv och diverse prylar för en trevlig ljudupplevelse.



Vad händer när man vill ha lite egen tid och kunna pyssla. Ja då blir BabyC galen.

Galen i den bemärkelsen att hon vill bli buren road och matad samtidigt. Nappen åker ut och in hon spyr lite skriker mycket och är allmänt kinkig. Detta inträffade några timmar på torsdagskvällen och lördagskvällen. Som ni vet så har Claes planerat möbleringen av media utrustningen in i minsta detalj. Vi insåg att mediabänken som vi beställt var lite för lång. Det gick bra att ändra till en mindre så det var ju fint.

Problem två var att läsa en komplicerad bruksanvisning till stigand toner av barnskrik. Jag såg att det kliade inne i huvudet på Claes när han tittade på den nya tv´n som inte visade någon bild. Ljudet var en annan historia där saknades det en kabel visade det sig. När jag senare stötte till ena högtalren så att den for i backen var tårarna nära hos Claes.

Slutet gott allting gott. På  söndagen fungerade allt och Claes kunde äntligen spela playstation 3 med surround systemet på högsta volym.


Tiden går !

Tio veckor har gått sen lillan kom till jorden. Nu tycker jag att dagarna går försvinnande fort. Föräldrar utbildningen på BVC har börjat det är åtta tillfällen en gång i veckan.  Jag var där i tisdags och jag var jättenyfiken på de andra mammorna. De flesta verkar vara i min ålder. En del hade fler än ett barn och det hade jag inte tänkt på jag trodde att alla skulle vara noviser. Det ska bli trevligt att lära känna tjejerna mer och jag hoppas på många och långa promenader.
I onsdags var jag ute och gick med Martina och hennes gigantiska hund George. Det är skönt att vara ute och gå för då sover Clara och jag kan konversera utan att känna mig lobotomerad.

Babytub.

Jag traderade hem en trevlig badbalja för 11 kr. Jag åkte och hämtade den i Borås. När sedan Clara var mätt och belåten var det dax att pröva den. Det finns en linje markerad för vattennivån för spädbarn. Jag satte ner en förväntansfull tjej och hon gillade det. Började genast veva med sina små knubbiga armar upp och ner i vattnet.  Jag är förvånad själv att det fungerade så bra. Formen på baljan gör att hon kan sitta själv jätte kul.




RSS 2.0