Dagliga aktiviteter för lilla Clara

Claras säng den sover mest Fritz i. Ibland båda missarna men ingen Clara.


På skötbordet gör man det man måste sen finns det tid för lek och bus. Kul att hon äntligen börjar få lite humor..



Missnöje av olika slag ser ut på det här viset.



Älskar att sova i famnen.


Clara gilla att bada som sin mor. Härligt !

Ny gammal bild

Längtar faktiskt till sommaren. Den här bilden har några år på nacken och är tagen på Näset i Göteborg.

Hallå igen !

Måndag igen. Clara ligger och sover på verandan vi har varit ute och gått. Det är skönt att få en stund för sig själv då kan jag passa på att blogga lite.
Helgen går verkligen snabbt. Det var ialla fall en riktigt skön helg. Clara var lite grinig i fredags men sen blommade hon upp och var på strålande humör. Detta smittade av sig och i glädje yran åkte vi till Berno möbler i Vårgårda. Så nu har vi beställt en soffa med divan en härlig fåtölj en mediabänk och ett soffbord.  Det är ju några veckors leveranstid alltid trist när man väl bestämt sig. Utvecklingen på Clara fronten är leendet. Ansiktet spricker upp när hon ligger och tittar på mobilen och jag skojar lite med henne. Det känns ju helt underbart att få lite respons, det värmer i hjärtat. Då helt plötsligt känns det väldigt lätt att vara mamma.


Claras underbara och härligt gosiga kinder !

Vänner på besök !

Elin fyller tre år idag och har bestämt sig för att sluta med napp. Vilken bra idé att ge sina nappar till Clara. Clara blev jätte glad och har stor användning för dem när hon skriker.



Erik fyller oxå tre idag och ger alla sina nappar till Clara. Tack för det.


Felicia som är fyra satt och höll Clara alldeles själv. Bra gjort !

Mat mera mat och ännu mera mat...

Dagarna flyter på och ibland känns det som det inte spelar någon roll om klockan är tre på dagen eller tre på natten. Äta sova och byta blöjor... Ska bli trevligt när föräldragruppen startar. Har även anmält mig till baby massage men det började inte förrän i mars. På onsdag ska jag ialla fall ta med mig Clara och gå på Mamma barn gympa det ska bli intressant och se hur det går.  Lyssnar just nu på mitt älsklings program Christer i P3 och idag försöker de komma fram till vilken dag som är dagarnas dag. Många olika förslag men det knepigaste var nog en som ringde in och föreslog att dagarnas dag måste vara den dagen man dör. Han motiverade med att man aldrig kunde veta när det inträffade och att det var lagom mystiskt och att det blev aldrig bättre än så här. Då var det roligare med killen som ringde in och tyckte att förmiddagarna var bäst. Tillslut korades inte helt oväntat fredagen till dagarnas dag.


Nyår 2008 !

Nya året firades in hos familjen Reimer. Barnen roade sig med olika lekar, Alvin var lös och greppade och slog ner vad han kom åt. Mina bröst reagerar av alla barnskrik och producerar mer mjölk. De små liven turades om att skrika och det kändes som om brösten tredubblades i storlek. Jag försökte förklara för tuttarna att alla barnen inte är mina och jag endast har ett barn som redan är mätt men förgäves...
Vi hade jätte trevligt och samtalen rörde sig mer om bebisar än husrenovering den här gången. Vi var alla tappra och höll igång till tolvslaget förutom lilla Clara som slocknade efter maten.



Clara redo att åka hem

Claras morfar rycker in !

Jag fick en sån fin amningskudde av morfar och den är det bästa jag vet att ligga på.  Som mor till Clara kan jag bara hålla med. En enkel gissning är väl att hon gillar den för funktionen och inte för färgen.
Grodan var på BVC i dag och hade ökat i vikt. Ny nakenvikt är 4015g så det lilla matmonstret förser sig.

RSS 2.0