Ansiktslyftning på bloggen

Jaha, nu regnar det igen... Vad göra då när Clara sover och hela huset är dammsuget, dammtorkat, badrum och kök är kliniskt rena och alla fönstren putsade - Not!  Clara sover i alla fall, det var väl ungefär vad som var sant (dammsugningen är sann också).  Nu tänkte jag i alla fall att det är läge att uppdatera utseendet på bloggen och försöka lära mig det här med stilmallar och annat. Varenda småunge ändrar ju sina bloggar i parti och minut så det borde väl jag också klara av :-|. Jag håller på och micklar med detta mellan varven idag så vi får väl se var det slutar.
Jag tycker att det skulle vara roligt om jag och Claes kunde ha bloggen gemensamt så att det blir lite mer om oss och vår familj än om bara mig (även om jag är väldigt intressant :-p ). Claes ska också blogga har han lovat så det ska inte bara handla om skytte och jakt har han sagt.

Träningsboll

Inhandlat yogamatta och boll på Rusta. Hittills har jag tränat regelbundet och jag ska bli värdensstarkaste kvinna det är mitt mål, typ : )


Köpt nya skor

Ja det har varit knapert med inlägg i min blogg under den senaste tiden. Jag får försöka bättra mig.
Jag har införskaffat mig ett par MTB Masai sandaler. De är väldigt dyra men hjälper det mig att bli bättre i min rygg så är det värt pengarna. Tre gånger till kiropraktorn det var vad sandalerna kostade. Den stora skillnaden mellan MBT skor och konventionella skor känns direkt när man sätter på sig ett par MBT skor: att använda MBT physiological footwear är som att gå barfota på mjuk mossa eller på en sandstrand – både mycket behagligt och samtidigt en utmaning för hela kroppen. Varje steg blir ett litet träningsprogram.


 
 


Tidsfördriv



Jag satte Clara framför tvättmaskinen häromdagen. Hon satt blixtstilla i tio minuter. Jätteroligt !

Sprayfärg

Jag köpte sprayfärg och piffade till barnstolarna. Den röda stolen har jag själv använt när jag var liten. Det blev jätte bra och jag är nöjd med resultatet.




Semester

Nu när Claes började sin semester tornade regnmolnen upp sig.  Vädret blir säkert snart bättre. Claes har börjat att tvätta och göra rent huset. Jag ska måla fönsterna när vädret stabiliserar sig.


Värmen

Klockan är nio på morgonen och temperaturen utanför visar på 35 grader.


Svalkande att sitta i badbaljan en stund

Barnvakt/Bröllopsfest

Lite hastigt och lustigt blev vi bjudna på bröllopsfest i lördags. Jag ringde till Claras Morfar och han var gärna barnvakt. Jag fick göra en djupdykning i garderoben för att hitta något festligt att ta på mig. Jag hittade en sommarklänning och med ett alternativ så var inte valet så svårt. Vi hade en jätte trevlig kväll och Morfar Ingemar nattade Clara utan större bekymmer.

Bröllopsvals.


Morfar matar Clara och gapar själv som för att hjälpa till.

RSS 2.0