Gott nytt år...eller ursäkta, vad är klockan?

Så var det då återigen dags att i goda vänners sällskap och med champagneglaset i färdigställning, följa inringningen av det nya året på Svt från Skansen. Inte utan en viss förväntan över vad Malmsjö skulle hitta på för recitatoriska irrfärder när han kommit ett par strofer ner i Nyårsklockan. Med sjunkande hakor kunde samlingen dock konstatera att karl'n kör näst intill spikrakt vilket sannolikt utlöser viss panik i svt:s kontrollrum när de konstaterar att "shit, vi ligger 15 sek före!!!" (förra året landade ju Skansen i nyåret 12 sekunder efter resten världen). Malmsjö maler på som ett skenande Pater Nosterverk och plockar in lågt hängade frukter från händelseträdet 2011 i mixen och snart är han framme vid vägs ände. Teknikerna svettas...Kameramännen svettas...producenten svettas...det här går åt skogen!
Så bryggar Malmsjö upp till kadensen och utbasunar:
-Ett, två, tre (aha, han räknar upp till tolv, kul grej som omväxling), fyra, fem, sex, sju, åtta, nio, tio, elva, tolv....*blink* *blink* ???
-Öööhh, det blev för tidigt (men vaffan) GOTT NYTT ÅÅÅÅRRRR!!.

Här förväntade vi oss det sedvanliga vrålet från Skansen, men det var märkligt tyst. Sannolikt var människorna där lika förvirrade som vi, är klockan slagen eller vad!? Jaja, skål på er och så gör vi som Kungen, vi vänder blad.






GOTT NYTT ÅR och GOD FORTSÄTTNING!

//C

RSS 2.0