Höstfin

Nu har jag köpt lite nya kläder och det senaste inköpet var ett par svarta boots. Jag provade med skjortklänningen mina jeans leggins och bootsen, -fasen jag såg riktigt snygg ut.




Steget efter

Morgan verkar tycka att det är lite roligt med Clara. Han låter henne komma nära och sen flyttar han sig en bit bort. Hon är ju på tok förlångsam för att få fatt i honom. Morgan är så snäll och säger aldrig ifrån. Jag minns när vi åkte ner till Markaryd för att hämta honom när han var runt 10-12 veckor. När vi körde in med bilen på deras uppfart så möttes vi av en snorig två åring med en halväten glass i ena handen och katten Morgan i andra. Jag undrar om historien kommer upprepa sig. Jag kan se bilden framför mig. Clara bärandes på Morgan och snoret i en elva under näsan.



Kantareller

Jag satte Clara i sin ryggsäck häromdagen för en liten trevlig promenad. Jag gick på knallestigen och hade inte tänkt att gå in i skogen när jag fick syn på ett gäng kantareller  två meter in i skogen.  Det visade sig att det var kantareller jag brukar aldrig hitta sånt. Okej glad i hågen tänkte jag -det kanske finns mer.  Så vi kryssade mellan granar och Clara duckade för grenar. Efter ett tag kräktes hon och jag kände något varmt som rann ner mellan mina skulderblad. Men det fanns ju så mycket kantareller att jag bara bet ihop. Det luktade ju inte rosor precis. Clara brydde sig inte satt och tjoade och somnade efter en stund.



Bestulen

Sist jag hade den rubriken så var jag gravid och en trist typ snodde mitt paraply. Igår blev jag av med plånboken. Jag lade den i vagnen för att ta upp Clara som var ledsen. Jag tröstade henne och var ouppmärksam i några sekunder. Tillfället gör tjuven sägs det ju. På vägen hem så ringde jag till Nordea och fick hjälp att spärra mitt kort. Det blev lite pyssel med att ringa till lite olika ställen. Jag hade parkerat i Åhléns huset och betalt parkeringen med mitt Volvo kort.  Jag var väldigt lättad över att jag hade lämnat kvar det i bilen lite tur ska man ha.

 

 


RSS 2.0