Ny dator jiiipii !

Jag är väldigt nöjd med min nya bärbara dator. Nu kan jag blogga varsomhelst i huset. När nu grodan har knoppat in för dagen har jag lite egentid och utforskar alla fina finesser.


Dop

Så var vår  lilla dotter döpt Clara Sofia Christina. Det gick jätte bra i kyrkan hon låg stilla i min och Claes famn och begrundade den märkliga händelsen. Hon gjorde en ansats till att börja grina men då började vi sjunga psalmen härlig är jorden och så blev hon nöjd igen.




Dopet ägde rum i Sandhultskyrka. Några av  deltagarna åkte förbi kyrkan och ner till Sandaredskyrkan där det inte pågick någon aktivitet. Tursamt nog var de ute igodtid så dopet blev aldrig riktigt försenat utan skapade bara en avslappnad stämmning enligt min mening.  Efteråt festade vi loss i församlingshemmet med påskmust och smörgåstårta.



Promenad i det fina vädret.

Fick igår äntligen hem min lättviktssulky.  Jag köpte den av en tjej i Helsingborg via en annons på blocket.  Det går att använda den till små barn eftersom att liggdelen går att göra platt. Insatsen till min vanliga vagn passade perfekt och vips så kunde jag testa den. Skönt att redan nu ha tillgång till en vagn som inte väger så mycket och tar mindre plats.


Så på promenad bär det iväg och istället för fågelsång så lyssnar jag just nu på Låt den rätte komma in av: 

John Ajvide Lindqvist


Övervåningen önskar jag hade tid att ......

Soffan är helt underbar vågar inte riktigt lägga mig och vila med lillan finns viss spyrisk. Morgan har hittat sin plats där Claes har lagt ut en filt duktig misse.


Skulle bra gärna se en schysst film och kura ner mig i soffan.

Ny liten familj !

Nu har jag tre nya neger figurer modellen ska tydligen vara från 50-talet. Jag ska köpa lite porslinsfärg och bättra på färgerna lite. Kul och udda ! Tack Ulle för hjälpen att hitta nya, keep up the god work.


Nu är det dop på Söndag i Sandhults kyrka. Prästen kommer hit idag på besök. Jag hoppas att Clara är pigg och glad när han kommer. Hon har lite rutiner nu som jag lärt mig efter lite onödigt skrikande kanske. Hon är vaken högst en och en halv timma åt gången sen vill hon sova. Clara har ett väldigt temprament och blir snabbt förbannad så det ska bli intressant och se vilket humör hon är på i kyrkan. Jag får försöka se till så hon är mätt och har sovit en stund.

Stockholm över helgen

Vi var i Stockholm i helgen och hälsade på Claes syster Fidde med familj.  Jag var lite nervös för resan och att sova borta så här första gången med lillan. Jag packade som jag brukar göra till mig -alldeles för mycket. Den minsta personen Clara hade mest saker med sig. För mycket blöjer vet inte vad jag tänkte... och ombyte för en vecka ungefär. Till mig packade jag ner två färdigspydda T-Shirts och ett par jeans.  Clara sov i liggdelen på sin vagn det gick jättebra. Pigg och glad vaknade hon som vanligt klockan sju, då jag helst hade sovit 48 tim till.


Gulliga figurer !


MIn lilla negerfamilj har fått ny plats och en bättre utsikt här på övervåningen. Pojken fick jag av mormor och flickan hittade jag otroligt nog på en loppis på Öland. Köpte henne för fem spänn.

RSS 2.0