Fint på trappan

Äntligen fått lite blommor i trädgården.


Djurparken

Igår var vi och besökte djurparken och införskaffade oss de obligatoriska lejon korten. Vädret var fint och tanken var att vi skulle strosa runt i parken med Clara i sin barnvagn.  Det lilla livet har fått förig att åka barnvagn är pest. Efter fem minuters illvrål satte Claes henne i babybjörnen och vips så var livet toppen igen.


Överst på min önskelista just nu är barnbärstolen Vaude Swing IV.  Om det är någon som läser min blogg och kanske har en begagnad så får ni gärna höra av er.

Tennisläger i Falkenberg

Det var fjärde året som jag var med Sandareds tennisdamer på årets träningsläger. I år åkte vi till Falkenberg och bodde på hotel Strandbaden helt underbart.



Jag blev hämtad redan klockan 0600 på lördagsmorgonen. Första träningen startade kl 8. Efter en snabb fika med en kopp kaffe och en fralla i klubbhuset så var träningen igång.

Tennisläger 2009 Falkenberg


Jag lägger in lite olika actionbilder på tjejerna. Det var svårt att lyckas få med både boll och slag i samma bild.













Skönt att stretcha musklerna och koppla av en stund





Vi spelade på hästar på lördagen och hade 6 rätt. Thea och Kicki fördelar vinsten till oss.

Lik sin pappa !

Nu börjar Clara bli mer och mer lik sin pappa. Eller vad tycker ni ?




5 månader gammal

Det känns som om vi haft Clara jätte länge och ändå inte. Utvecklingen går snabbt framåt nu. När hon var en vecka gammal öppnade hon knappt ögonen. Och nu vänder hon sig lätt från mage till rygg.  Hon vill helst hålla matflaskan själv och skriker när det är tråkigt.
Jag hittade det här fotot i min mobil vi hade nog precis kommit hem från BB. Så hon var kanske bara en vecka gammal.

12 timmar !

Jaha så har det hänt, Clara sov 12 timmar från 19-07. Efter det att vi började med lite nya rutiner för 19 dygn sedan så har alla nätter varit bättre än hur det var förut. Då sov hon max 4-5 timmar i sträck mellan 19-23. Var det en bra natt sov hon till 24. Efter detta så var hon vaken eller sov  allt i en salig blandning. Sov 30 min vaken, arg osv...Det går ju att hantera ett tag sen börjar tröttheten ta över.
Jag har kommit på att även jag gillar rutiner.  Under dagen har hon bestämda mattider, hon äter 07,10,13,1630,1830.
Det känns skönt att för det mesta veta vad hon skriker efter.  Sömnen på dagen hanteras efter hennes behov men fortfarande behöver hon sova efter att hon varit vaken i ca två timmar.



Hon har fortfarande ett hett temprament och blir snabbt ilsk. >Tur är väl att det snabbt går över.
 

Lördagen

Från klockan 0800-1900 stod vi i dammet på crossbanan i Hol. Solen sken och utan solskyddsfaktor var vi. Måste komma ihåg att ta med en keps nästa gång.



Hemma i Sandared tog morfar Ingemar hand om lilla Clara. Han var barnvakt och jag tackar så mycket för hjälpen.

RSS 2.0