Mitt i veckan !

  Nu är jag i vecka 32 och jag läser om barnets utveckling i Familjeliv. Nu väger bebisen ungefär 1,7 kg och är cirka 42 cm lång från topp till tå. Lungorna kommer inte att vara fullt utvecklade förrän närmare förlossningen, men bebisen tränar redan andning genom att "andas" fostervatten. Den är lite konstig dra ner vätska i lungorna ?

Inte undra på att du känner dig jättestor — det är trångt därinne nu! Det ökade trycket på din blåsa kan göra att du måste stiga upp och gå på toaletten flera gånger på natten, vilket kan vara tröttande. Japp så är det känns som jag kissar jämt. Förmodligen ökar du nu i vikt med ungefär ett halvt kilo i veckan och hälften av det är bebisen, som under de kommande sju veckorna kommer att lägga på sig en tredjedel till hälften av sin födelsevikt. Eftersom bebisen nu lägger på sig fett börjar huden fyllas ut och bli slät och fin.



Jag har handlat det mesta av diverse prylar som behövs för att ta hand bebisen och det känns skönt eftersom jag upplever att det blir allt jobbigare att vara gravid. Sista veckan har jag märkt att benen börjar att svullna så jag borde väl ta på mig stödstrumporna.
Det mesta har jag handlat på blocket eller tradera. Marknaden är väldigt stor när det gäller barnprylar. Skötbordet traderade jag till mig och hämtade i Göteborg. Skötbordet är väl mer praktiskt än snyggt men jag är väldigt nöjd.


Men jag handlar inte bara på nätet nu säljer jag oxå. Har sålt gamla dvd-boxar av olika tv-serier som jag inte kommer titta på igen. Jag upplever att det går att sälja precis vad som helst. En kompis brättade att hon sålt sin gamla amningsbh, ja så jag tror att ni förstår.
Igår paketerade jag in mina sålda objekt för att skicka det med posten. Fritz var med och ställde till besvär. Han tyckte att embalaget skulle ha sig en omgång och började bita i det. Han blev snabbt "galen" och jag fick pötta ner honom från skrivbordet.

Kommentarer
Postat av: Malin

Hi hi snart bara en månad kvar!

2008-10-22 @ 21:27:29
Postat av: Ullen

Det ser ju oerhört praktiskt ut och sväljer mycket kläder/blöjor/tvättlappar/bla/bla/bla och det är ju skitbra!

2008-11-15 @ 07:11:53
URL: http://ulrikaahlqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0