Inglorious basterds

Jaha, vad har en sån titel i ett blogginlägg att göra månne? Egentligen ingenting... Möjligen är det Tarantinos pikanta lilla felstavning eller så är det att det är en förgrymmat  bra rulle. Hur som helst så var det av någon anledning som det uttrycket som dök upp i huvudet tidigt i morse när jag observerade alfahannarna Fritz och Morgan utföra en variant på morgonhälsning: Båda stolpar in i köket från var sitt håll och går mot varandra som om de ska mötas och passera. De sniffar varandra på nosen och går ett par steg till, då gör Fritz sin numera klassiska manöver, han snor runt och försöker bita Morgan över ryggen. Morgan är ju dock inte dummare än att han anar faran (han har ju blivit biten på det sättet förr om man säger..) så han snor runt så att Fritz missar och nafsar honom i svansen i stället och samtidigt klipper Morgan till Fritz med en vänsterkrok så det säger "floff". Båda två stannar upp och stirrar rakt ut i universum som katter brukar göra när det inte vet vad de ska göra och glider sedan iväg åt var sitt håll med ryckande svansar. Båda som stora segrare!

Ok, julafton är överstökad och så även juldagen. Är det någon mer än vi som är trötta på julmat redan? Juuulskinkaaa...*Gaaahhh* om man ska skicka mat till svältkatastrofer så borde vi skicka julskinka för de räcker ju f*n i evighet! Med risk för blasfemi så undrar jag om det var julskinka och inte fisk och bröd som Jesus mättade de femtusen hungrande med den gången...
Vi har i alla fall haft en härligt skön och slapp jul precis som vi ville ha det och Clara har fick en massa julklappar som hon har mycket glädje av. Sin Bobbycar tycker hon är rikigt kul, men hon är fortfarande lite kort i rocken för att kunna köra själv ordentligt.



Clara satt och mös en stund i går i sin nya fina badrock. I bakgrunden ser vi "ffsss" (Fritz alltså).



Vi har också konstaterat att vi har fått så många fina julkort, men inte skickat ett enda. Inglorious basterds! Beklagar detta och säger samtidigt STORT TACK till alla er, våra fina och kära vänner som anstränger er och skickar ut dessa små tomtebloss av vänlighet.


//C






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0