På besök hos farmor

Igår var jag och Clara på besök hos farmor i Mossen. Clara är störtförtjust i att leka med hundarna och speciellt mopsen Hero eller Sir Henry R som han kallas ibland. Det är rätt kul att se dem tillsammans för de har ungefär samma storlek och stil: Glada, runda och go'a, ca 10 kg och äter allt som ligger på marken...
Clara fick ärva en gammal utrangerad mobiltelefon och det festliga är att så fort hon fick den i handen så slängde hon upp den mot örat och gick omkring och gaggade i den. Tydligen har hon observerat mamma (och pappa).



Mycket lek och stoj och Clara bjöd generöst på kex och var alltings medelpunkt innan hon gav bort kexet till mopsen som helt plötsligt övertog rollen som centralfigur. Något ovilligt ska väl tilläggas, för han äter ganska sakta och att samtidigt vara hårdbevakad av två andra hundar som också gillar kex - och är tre gånger så stora - kändes inte helt hundra.



Clara ville leka hela tiden och susade runt och tjattrade som ett skatbo i majsolen så hundarna kroknade en efter en. Som en sista desperat åtgärd att få igång mopsen igen så gav hon honom telefonen, men hennes kompis hade stängt butiken för den här gången.





//C


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0