Mellanlandning i Sandared

I lördags eftermiddag rullade vi in i Sandared ackompanjerat av pukor och trumpeter... Tja, inte riktigt, men katterna Mördarmorgan och Fritz anslöt i nämnd ordning glatt pipande och jamande.  De hade saknat oss och vi dem. Skönt att vara hemma igen (om än för en kort tid). Lite göromål finns ju som alltid med hus och Anna slängde sig på fönsterfoder och knutbrädor och började måla. Mål-sättningen (haha) är att  även ha målat fönstren och terassdörrarna innan semestern är över. Clara roar sig själv - till viss del- i sin lilla lekplats, men ser ju helst att mamma eller pappa är med och delar upplevelsen så penslingen får ske lite i samklang med hennes mat-o-sovklocka.



Nu ska vi fixa så mycket vi kan under ett par dagar samtidigt som vi planerar nästa "leg" i tour de Suéde. Det blir inte så långa turer för Grodan gillar inte att åka bil så länge. Även pappa Claes saknar sin fars förmåga/vilja att köra långa sträckor non stop. Den killen kunde i princip köra med husvagn från Alingsås till Rättvik i ett svep med en kö lång som Svartenbrandts brottsregister efter. Det enda som fick honom att stanna var att han var tvungen att tanka emellanåt (toalettbesök varannan tankning).
Vi åker till solen och nu gäller det att hänga med på vädersidorna ordentligt för vädret i det här landet är ju fladdrigare än Stockholmsbörsen vid kvartalsbokslut. Vi har använt oss av www.yr.no en del, men inte ens denna gigant bland vädersidor har lyckats speciellt bra. Undrar om Bläckfisken Paul är lika bra på väder som fotboll? Blötdjuret hade ju en hundraprocentig hitrate och undertecknad funderar på om det var det som var skälet till att Preussarna losade finalen- Att han gick till fel låda... Jävla Paul!

//C



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0