17, 16, 9,8,7...Gooott nyyytt ååååröhhh!

Så var det nytt år igen, härligt! Som vanligt ringdes det nya året in framför SVT:s kameralinser och Malmsjö gick igång med en kavalkad med reflektioner av tidvis hög abstraktionsgrad och språkligt kullerbytterande, allt inramat av en våldsamt överdriven teatralism. Varför ska det vara så, det låter ju som killen reciterar Macbeth i stället för att hålla ett nyårstal till svenska folket? Nåväl, han skötte sig rätt bra ändå i jämförelse med tidigare år då han gick helt vilse i teatralisk svulstighet och bitvis bara stod och morrande och ruskade på kinderna tills han hittade rätt textrad på promptern. Detta resulterade i att Sverige för en liten stund uppdelades i två tidszoner där Skansen låg 10 sekunder efter övriga landet in i det nya året för killen inte hann snacka klart innan tolvslaget. Den här gången var det snarast killarna i studion som inte hade koll på klockan utan for lite fram och tillbaka... Nåväl, övriga inslag under kvällen var ju det något obskyra mexikansk-romska sång- och dansbandet som värmde upp en svinsur Tommy Körberg. Gamle Tommy såg ju inte nöjd ut och tacka för det när han var insvept i en päls så att han knappt såg ut (måste vara som att sitta i en kängurupung och kika ut). Intressant klädval i dessa tidevarv förresten...

En fantastisk nyårsafton var det i alla fall, först med besök i Fristad hos Magnus& Malin där det var skridskoåkning och korvgrillning som huvudnummer. På kvällen var det kalas hos Reimers. Riktigt bra och trevlig nyårsafton (som vanligt). Stort tack till er alla!
Yttermera ett stort tack till alla som skickat julkort! Vi har inte lyckats få iväg några julkort själva så där har vi potential för kommande säsong.

Gott nytt år och god fortsättning, kära vänner!

//C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0